Klacht DHL Express: bezorgster loopt de kantjes er van af.

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 361130
Gebruiker
Petra Schalk - de Jonge
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Bezorgster negeert de vraag om het pakket te leveren bij de buren. 2 maal een briefje op de brievenbus geplakt. Bij de derde bezorgingsdag de bezorgster hiermee geconfronteerd. Deze vond het te ver om naar de buren te gaan ( is 20 meter naar de overkant ) en zei daarna dat ze de briefjes niet had gezien, wat onmogelijk is.

De oplossing

De bezorgster attenderen op de klacht.

1 reactie

 1. Auteur
  DHL Express
  Datum
  Dit is onze laatste reactie

  Goedemorgen,

  Bedankt voor uw melding. De bezorgers mogen een pakket bij buren afleveren, tenzij dit uitdrukkelijk niet is toegestaan door de verzender. Dit pakket mocht bij buren bezorgd worden, het is echter de bezorger die bepaalt of het bij buren wordt afgeleverd of dat het pakket weer meegaat naar het depot.

  Indien u zeker wilt zijn dat het pakket bij buren afgeleverd gaat worden, adviseer ik u om dit aan te geven via de bezorgcode op het niet thuis kaartje. Dan wordt de bezorger meteen naar het adres van de buren gestuurd.

  Met vriendelijke groet,

  Wendy
  DHL Parcel Webcare

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Petra Schalk - de Jonge
Datum
Uiteindelijke oplossing Er wordt geen actie ondernomen naar de bezorgster toe. Deze heeft zelf te kennen te geven niet van plan te zijn om bij de buren af te leveren + liegt over het feit dat ze het briefje op de brievenbus niet heeft gezien. Ik werk zelf voor een pakketdienst, als ik dit bij een klant zou doen zou ik hier persoonlijk op aangesproken worden en een waarschuwing krijgen...
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad