Klacht DHL Express: Bijna van de weg gereden door DHL busje

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 430261
Gebruiker
E.M.
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik ben bijna van de weg gereden door een bestelbusje van DHL. Deze kwam veel te hard door de bocht en op de linkerweghelft (mijn helft). Ik heb persoonlijk de laatste weken meer last gehad van hetzelfde busje en hoor er van andere mensen ook geen positieve verhalen over.

De oplossing

Ik wil dat de bestuurder van het busje (tot nu toe steeds dezelfde persoon geweest) wordt aangesproken en desnoods niet meer door mijn dorp mag rijden.

1 reactie

 1. Auteur
  DHL Express
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Goedemiddag,

  Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp dat u nu al meerdere keren een gevaarlijke of frustrerende situatie hebt gehad door het rijgedrag van een bezorger in uw regio. Ik zou graag kijken of dit iets is dat we op kunnen lossen, maar ik heb daarvoor wel wat aanvullende informatie nodig. We hebben in elke regio namelijk van meerdere netwerken meerdere bezorgers rijden. Om deze klacht dus op te kunnen pakken heb ik een kentekennummer nodig. Heeft u dit?

  Met vriendelijke groet,

  Dion
  DHL Parcel Webcare

Uiteindelijke oplossing

Auteur
E.M.
Datum
Uiteindelijke oplossing
De kenteken plaat is niet opgeschreven of gezien aangezien het busje hier te hard voor reed. Wat ik wel weet is dat het tot nu toe hetzelfde busje met dezelfde bestuurder is geweest. Zij rijd in een al beschadigde busje met de beschadigingen vooral aan de zijkant (ik geloof de linkerkant). Ik hoop dat u daar toch iets aan heeft. Mocht ik dit busje nog een keer zien zal ik opletten op de kenteken. Maar voor nu is een mogelijke oplossing door een mail te sturen naar alle actieve bezorgers in de regio. Als postbezorger voor een ander bedrijf (en in dienst te zijn geweest bij meerder bedrijven) weet ik dat je als bezorger wel degelijk in de gaten wordt gehouden en dat de locatie van busjes al helemaal bekend zijn.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over DHL Express?