Klacht DHL Express: Dhl doet niets als je ontvanger bent van een pakket

A.M.M. van Eekelen

Ik heb wat gekocht via marktplaats , heb naam adres van de afzender, track en tracé code door gestuurd gekregen op zat 20 mei afgeleverd bij een dhl punt , maar als ik de code controleer staat er dat hij nog steeds niet afgeleverd is bij sorteercentum , ik heb contact gehad met dhl, maar voor de ontvanger kunnen ze niks doen , alleen de verkoper mag een klacht indienen , ik heb helaas nog geen contact kunnen krijgen met de verkoper ervan , wat kan ik hier nog aan doen dat dhl in actie komt …gaat om 750.00 euro

Dat ze kijken of mij pakket nog bij hun service punt sta
met dit antwoord kan ik niks mee ,dat hebben ze me al verteld via de chat met dhl, en dat was ook niet mijn vraag ,ik kan de verzender niet bereiken ,maar wat kun je betekenen voor de ontvanger , niets dus

DHL Express
    Goedemorgen,

Hartelijk bedankt voor uw bericht.

Na controle van het doorgegeven zendingsnummer JVGLOTC0045854193 is te vinden dat het pakket na 20 mei geen beweging laat zien na het doorsturen naar het sorteercentrum.

Om na te kunnen gaan wat er aan de hand is, zal door de afzender van dit pakket een onderzoek aan te vragen zijn. Dit vanwege het feit dat de afzender de opdrachtgever is van DHL.
    Mijn excuses dat ik u niet verder kan helpen en u moet verwijzen naar de afzender van dit pakket met
    wie u de koop bent overeengekomen.

Hopende u hiermee voldoende te hebben ingelicht, wens ik u een fijne dag toe.

Laura
    DHL Parcel E-care

Ook een klacht indienen over DHL Express?