Opgelost door DHL Express: Ik wil het pakket zo snel mogelijk terug bezorgd krijgen, kan dat ?

Status
sad Opgelost
Klachtnummer
# 406081
Gebruiker
ArrowP68
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Zij hebben mijn pakket weer naar Floyday.com weer teruggestuurd, adres onbekend ??? dat kan toch niet. bestelnr. 024182732391, tracking DHL=3SWLT0001413641,

De oplossing

Zo snel mogelijk mijn pakket terug krijgen, voordat het door de douane weer naar de afzender verscheept wordt, ben ervan helemaal over mijn toeren, help mij aub.

1 reactie

 1. Auteur
  DHL Express
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Goedemorgen,

  Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat uw zending weer onterecht retour is verzonden naar de afzender. Mijn excuses hiervoor.

  In mijn systeem zie ik echter niet dat dit eerder gebeurd is, zoals u dit aangeeft. Wel neemt het niet weg dat dit inderdaad een vervelende situatie voor u is. Helaas heb ik niet de mogelijkheid om de zending tegen te houden. Deze zit inmiddels in het retour proces.

  Ik wil u adviseren om contact op te nemen met de afzender. De afzender zal de zending opnieuw naar u toe moeten sturen.

  Vriendelijke groeten,
  Kamile

Uiteindelijke oplossing

Auteur
ArrowP68
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen oplossing, ik had het vandaag 5 december voor het sinterklaasfeest nodig gehad.{ Er is een nieuwe bestelling geplaatst nr. 026940472463-ticketnr. 4254049958. Houd u mij aub op de hoogte als het bestelde door u koerier opgehaald is, en u mij het track-en trace nummer dan doorgeeft, dat het weer niet fout gaat. Met vriendelijke groet, mevrouw H.A.C. Pijl.
Status
opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over DHL Express?