Opgelost door DHL Express: Kansloos!

content Opgelost
ugly46

Bestelling sedert 14/12/2018 bij DHL in behandeling. Steeds weer melding dat de bezorger mij GEMIST heeft op aflever locatie (?). Logies ie een industrie terrein en GESLOTEN na 18:00 uur !. Was een xmas cadeau, kan het nu wel vergeten ! Nieuwe aflever adres , DHL Service Point gaat ook NIET lukken ! DHL stelt mij enorm teleur en moet zich diep schamen !.

Per direct deze bestelling aan mij in handen geven !.
goede les geleerd om duidelijk vooraf een afleveradres te selecteren bij een dhl service punt in mijn postcode. na +/- 1 week eindelijk op dhl service punt afgeleverd.
content

DHL Express
    Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. We hebben inderdaad meerdere malen geprobeerd om af te leveren, waarvan twee maal in de avond. Dat laatste verklaard waarom we niemand troffen inderdaad. In het vervolg kunt u de levering ook altijd aanpassen naar een dag levering een dag van te voren. Op dit moment ligt uw pakket voor u klaar met het door u geselecteerde DHL service point.

Ik hoop u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd.

Nikki
    Webcare DHL Parcel Nederland

Ook een klacht indienen over DHL Express?