Opgelost door DHL Express: Levering pakketje dhl

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 400839
Gebruiker
R. Schuit
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Na dagen en dagen wachten op mijn pakket was er goed nieuws , hij is terecht en Hij werd vandaag bezorgd . Kijk ik net op track en trace staat er wij hebben u gemist . Wat is dat nou weer voor gedoe ?? De chaufeur is niet eens langsgeweest. Wij zijn thuis en wachten bij het raam tot eindelijk mijn pakket zou komen . Nu moet ik weer wachten ??? . Kom op dhl ik heb nu al lang genoeg gewacht en een hoop hinder onder vonden . Dat de chauffeur geen zin heeft betekend niet dat ik de dupe weer moet zijn . Zorg nou eens voor 1 keer dat het pakket geleverd word

De oplossing

De chauffeur het pakketje laten afleveren zoals het hoord . Laat de chauffeur maar terug komen . Ik wacht al lang op het pakketje . Dat kan toch niet dat de chauffeur gewoon geen zin heeft ofzo .

1 reactie

 1. Auteur
  DHL Express
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Goedemiddag,

  U geeft aan een onterechte niet thuis melding te hebben gehad. U was gewoon thuis maar de bezorger lijkt niet langs te zijn geweest.

  Ik zie dat er ook telefonisch contact is geweest, hierdoor is de klacht doorgezet naar het depot waar de betreffende bezorger aangesproken kan worden op de situatie.

  Excuses voor het ongemak.

  Met vriendelijke groet,

  Kayley
  Webcare DHL Parcel

Uiteindelijke oplossing

Auteur
R. Schuit
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
content

Ook een klacht indienen over DHL Express?