Opgelost door DHL Express: Onjuist geleverd

content Opgelost
# 331985
Robert

pakje gewoon voor de deur gelegd en handtekening vervalst, wat een #$%^^@ van een bezorger in zwijndrecht 310693128682 is het nr van het pakje, wil je eenklacht indienen via DHL zij zeggen 14 cijfertjes en ik heb een nr met 12 cijfers gehad van DHL. wat een @##$% bedrijf

Bezorger op matje roepen
Bezorger een goede uitbrander krijg
content

DHL Express
    Geachte heer/ mevrouw Plomp,

Wat ontzettend vervelend dat uw zending voor de deur neer is gelegd. Onze bezorgers mogen pakketten absoluut niet ergens onbeheerd achterlaten. Toen u telefonisch contact met DHL had opgenomen, was dat toen met DHL Parcel of DHL Express? Het kan zijn dat u de verkeerde afdeling gesproken heeft en dat zij inderdaad uw pakket niet konden traceren. Ik heb aan de hand van uw zendingsnummer het pakket gevonden en direct de klacht doorgezet richting de leidinggevende van de chauffeur. Dit zal verder opgepakt worden en we gaan ervoor zorgen dat zoiets niet weer zal voorkomen. Mijn excuses in ieder geval dat u de zending zo hebt aangetroffen.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Buse
    DHL Parcel webcare
    Robert

Dank voor u snelle reactie hoop dat de bezorger een goede uitbrander krijg.

Ook een klacht indienen over DHL Express?