Klacht DHL Express: Pakketjes worden niet bezorgd!

Klachtnummer
# 348190
Gebruiker
Car0803
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Tot 3 maal toe pakketjes besteld en niet ontvangen. Chauffeur/website geven aan dat het pakket bij de buren bezorgd is, maar die is van niets op de hoogte. Ook de andere buren hebben geen idee van een pakket. Omdat wij in het voetgangersgebied wonen kan de bus niet voor de deur komen. Wij hebben het idee dat de chauffeur helemaal niet tot aan de deur komt, want briefjes waar het pakket geleverd zou zijn, ontvangen wij ook niet. We zijn helemaal klaar met deze onduidelijkheid en willen gewoon onze pakketjes ontvangen (of we nou wel (ook dat is gebeurd) of niet thuis zijn!)

Gewenste oplossing

Ik wil dat er uitgezocht word, wat er met onze pakketjes gebeurd is. Daarnaast willen we graag zsm onze pakketjes ontvangen.

1 reactie

 1. Auteur
  DHL Express
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Goedemiddag,

  Bedankt voor uw bericht. Ik begrijp helemaal dat dit frusterend is. Een pakket hoort natuurlijk gewoon bij u geleverd te worden als u er bent. Ik zie dat er voor deze specifieke zending een onderzoek bij ons is aangevraagd, en dit pakket zou op nummer 28 geleverd moeten zijn.

  Mocht er onduidelijkheid zijn over de locatie van een pakket, of mocht nummer 28 dit pakket op dit moment niet hebben, dan is het beste advies dat ik u kan geven om dat te melden bij de verzender van het pakket. De verzender is de enige partij die momenteel onderzoeken bij ons aan kan vragen bij dit soort problemen. Een deel van dat soort onderzoeken is natuurlijk ook het doorzetten van de klacht, dus u kunt ervan uitgaan dat we stappen ondernemen om de kwaliteit van dienstverlening bij u in de wijk te verbeteren.

  Met vriendelijke groet,

  Dion
  DHL Parcel Webcare Nederland

Ook een klacht indienen over DHL Express?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen