Klacht DHL Express: pakketten bezorgd op 7 km van afgesproken afhaalpunt

geenzininalditgedoe

ik heb twee bestellingen gedaan die via DHL afgeleverd zouden worden op afhaalpunt in mijn omgeving. Het schijnt dat het afhaalpunt te "vol" was en vervolgens zijn de pakketten niet afgeverd op één van de andere punten in de buurt, maar 7 km verderop !
ik heb gebeld met DHL, gevraagd naar een oplossing, die bleek er absoluut niet te ziin.
gezegd dat ik een klacht wilde indienen, maar dit kon alleen tégen de bezorger.. alsof dit allemaal zijn/haar schuld zou zijn?
een klacht tegen DHL zelf bleek niet mogelijk..
deze zelfde grap is mij een aantal maanden geleden ook al een keer overkomen, toen was het tijdens de kerstperiode.
ik begrijp niet dat je deze "service" nog aan kunt bieden!

het zou DHL sieren als ze alsnog de pakketten op de afgesproken plaats afleveren én er voor zorgen dat dit niet constant gebeurt!

DHL Express
    Goedemorgen,

Hartelijk bedankt voor uw bericht over het niet kunnen afhalen van uw bestelling op het gewenste servicepoint.

Vanwege de beperkte ruimte die een servicepoint ter beschikking heeft voor het aanemen van een pakket, zijn uw bestellingen doorgestuurd naar een servicepoint dat door ons systeem is gekozen, vanwege de ruimte en afstand tot uw adres. Mijn excuses dat dit in uw geval ruim 7 km bedraagt.
    Intern is uw melding doorgegeven om op te pakken.

Kunt of wilt u deze pakketten niet afhalen op het het alternatieve afleverpunt, zullen ze retour afzender worden gestuurd. Deze afzenders kunnen dan met een nieuw label het pakket toesturen.Bij een fout van DHL, valt contact op te nemen via de live chat, te bereiken via; https://www.dhlparcel.nl/nl/consument/support

Hopende u hiermee voldoende te hebben ingelicht, wens ik u een fijne dag toe.

Laura
    DHL Parcel E-care

Ook een klacht indienen over DHL Express?