Klacht Digitalstreet.nl: defect espressoapparaat DeLonghi ESAM400

Ydo de Vries

In maart 2009 een espressoapparaat gekocht bij digitalstreet.nl voor 325 euro, inclusief verzendkosten. Na 2 jaar defect gegaan, buiten de garantie van 1 jaar.
Volgens d'longhi nederland is de levensduur van dit apparaat 6 jaar bij normaal gebruik.
Het apparaat kan nu voor reparatie terug voor 245 euro, ex. verzendkosten.

Ik ben van mening dat dit apparaat gerepareerd dient te worden voor een schappelijke prijs en dat dit apparaat niet defect had mogen gaan na zo'n korte tijd. Hier geldt mijnsinziens de wet op non-conformiteit. Hierover heb ik met de winkel digitalstreet.nl al meerdere malen gecommuniceerd. Ik verzoek de winkel digitalstreet dan ook met een passend aanbod terug te komen.
Dit kan zijn reparatie tegen deel van de onderdeelkosten of geld terug van de nieuwprijs van het apparaat.

Wij vinden dat Digitalstreet.nl hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Digitalstreet.nl?