Klacht Direct Pay Services: slechte manier van zaken doen, ze liegen en bedriegen

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 484599
Gebruiker
Frank
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Direct Pay, gaat op geen enkele fatsoenlijke manier met mensen om, ze doen in mijn geval een dagvaarding uit, en zetten daar met opzet een foutieve datum, waardoor ik niet eens op de hoogte ben van de juiste datum, tevens sturen ze de dagvaarding pas na de zittingsdatum, waardoor verzet door mij onmogelijk is geworden. Direct Pay zet vervolgens eens deurwaarder is welke is verbonden aan webcasso wat ook direct pay is. Het hele stel werkt op een manier die voor de burger onmogelijk te doorbreken is ..... het is onwettelijk en illegaal om op die manier te werken.

Gewenste oplossing

direct oay zal de gehele dagvaarding opnieuw moeten doen, en dan wel op de juiste manier, tevens eis ik dat de beslagen per direct worden ingetrokken .
Geboden oplossing
er is nog geen oplossing, ik moet geduld hebben terwijl de problemen voor mij zich opstapelen. Helaas is het steeds zo geweest dat er geen enkele reactie kwam, en dan soms maanden lang, en dat al ruim 2 jaar . Daarmee worden voor mij de kosten hoger en kan er macht worden uitgeoefend door mij te dagvaarden met alle gevolgen van dien de gehele gang van zaken wordt dusdanig opgezet om mensen op onmenselijke manieren te dwingen extra te betalen aan webcasso, of direct pay. ze reageren gewoon niet als je zelf een oplossing aandraagt, en dat alleen maar om hun gelijk en macht te tonen. een schandalig bedrijf wat elk recht van de burger schaadt, en wat alles zal doen om zoveel mogelijk geld te verdienen ....een schande voor de branche.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

1 reactie

 1. Auteur
  Direct Pay Services
  Datum
  Privé
  Privé bericht
  Dit is onze laatste reactie
  Deze reactie is verborgen

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Direct Pay Services?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen