Klacht Ditistv.nl: Geen geld ontvangen

Klachtnummer
# 195522
Gebruiker
Pascal Aust
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Via deze site is op 4 november een oplossing beloofd van Ditistv, namelijk terug betalen. Tot op heden hebben wij nog steeds ons geld niet mogen ontvangen. Er wordt ons gevraagd om geduld te hebben, maar hier hebben wij toch ruimschoots aan voldaan, daar wij al veel langer aan het wachten zijn. Krijgen iedere keer dezelfde excuses, maar er wordt niks aan gedaan.

De oplossing

Terug geven van ons geld op zeer KORTE termijn

2 reacties

 1. Auteur
  Ditistv.nl
  Datum
  Goedemorgen meneer Aust,

  Het is jammer om te horen dat je terugbetaling nog reeds niet in orde is gemaakt en u nog wacht hierop. Mijn excuses voor dit ongemak.

  Er zijn een aantal obstakels die we nog niet volledig uit de weg hebben kunnen ruimen, waardoor we nog veel annuleringen niet hebben kunnen afhandelen. Dit hadden wij ook graag anders gezien.

  In het systeem zie ik staan dat uw bestelling 100047761 is geannuleerd, dit kan dan in het systeem te staan als terugbetaald, dit bekend echter niet automatisch dat is ook al gedaan is.

  Ik heb uw terugbetaling onder de aandacht gebracht en verwacht dat dit op korte termijn wordt opgepakt en afgehandeld. U wordt hiervan op de hoogte gebracht via ons ticket systeem.

  Ik hoop u voldoende te hebben geïnformeerd en wens u nog een prettige dag toe.

  Met Vriendelijke Groet,

  Laura Lallie
  DIT is TV Serviceteam

  ticket: LGX-94867
 2. Auteur
  Pascal Aust
  Datum
  Nee alleen maar loze beloftes, die zijn wij zat. Wij willen ons geld terug. Jullie hebben die situatie zelf te verantwoorden dus lossen jullie het nu ook masr eens op.

Ook een klacht indienen over Ditistv.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen