Opgelost door Ditistv.nl: Na 6 maanden nog steeds geen geld retour!!

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 182503
Gebruiker
Asmir
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Op 22-02-2016t een pakketje retour gestuurd naar ditistv. Ik zou binnen 10 werkdagen mijn geld terug krijgen, dat zou dus 03-03-2016 moeten zijn. Het is nu 25-08-2016 en heb nog steeds niets ontvangen. Heb inmiddels meerdere malen gebeld (duur!) en mailtjes gestuurd, maar er gebeurt niks.

De oplossing

Zsm mijn geld retour.

1 reactie

 1. Auteur
  Ditistv.nl
  Datum
  DIT is TV B.V.
  Wilhelminasingel 64
  6221BK Maastricht

  Maastricht, 29 augustus 2016

  Geachte heer Redzepagic,

  Tot onze grote spijt hebben wij moeten concluderen dat wij uw aangegeven klacht nog niet hebben kunnen verwerken en afhandelen. Dit is niet correct en hier bieden wij onze oprechte excuses voor aan.

  Wij kunnen ons goed voorstellen dat DIT is TV in de afgelopen periode op z’n minst voor irritatie heeft gezorgd en uw consumentenvertrouwen heeft geschaad. Dit rekenen wij ons zeer aan.

  Achter ieder probleem schuilen excuses en oorzaken, maar wij kunnen ons voorstellen dat u hier niet op zit te wachten. En dat hoeft ook niet.

  Het enige dat telt is dat wij uw probleem zo snel mogelijk oplossen. De laatste periode hebben wij alle zeilen bijgezet en hebben wij onze bedrijfsvoering drastisch veranderd. Voor de laatste keer vragen wij uw geduld en verzoeken wij u ons maximaal 14 dagen de tijd te geven om uw probleem te verhelpen. Wij gaan uiteraard ons best doen om u eerder te helpen.

  Wellicht gelooft u niet in beloften, laat dan onze daden voor zich spreken.

  Met vriendelijke groet,

  DIT is TV B.V.
  Contactnummer: 0900 - 2010000 €1,- per gesprek

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Asmir
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over Ditistv.nl?