Klacht Dixons : Harddisk kapot iMac Retina 5K 27 inch 2015

sad Niet opgelost
Roel1968

Ik heb op 8 augustus 2015 een iMac retina 27 inch gekocht bij Dixons.
Sinds driekwart jaar heb ik problemen en valt de computer steeds uit. Mijn ondersteuning bij Apple was na 1 jaar afgelopen en ik heb dus zelf onderzoek moeten doen naar het probleem; dit blijkt mijn harddisk te zijn. Apple verwijst mij 5 juni naar Dixons; Dixons zou een werkdag laten reageren maar helaas. Wat nu? Ik heb gebeld maar kreeg een bandje maar kan bij Apple terecht i.g.v. problemen met Dixons. Volgens Apple heb ik recht op vervanging.

Ik wil dat de harddisk wordt vervangen en eventueel een beter alternatief tegen bijbetaling wordt geboden.
Ik moet mijn claim indienen bij de curator die het faillissement van Dixons heeft behandeld; dit betekent dat ik als consument achteraan in de rij moet aansluiten en ik dus niet geholpen ga worden. Apple moet m.i. hier zijn rol oppakken en zich niet verschuilen. Dit is slecht gedrag van Apple!
sad

Wij vinden dat Dixons hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Roel1968
    De huidige eigenaar van Dixons heeft mij gebeld met de mededeling dat Dixons oktober 2015 failliet is gegaan en ik contact moet zoeken met de curator. Dit wordt waarschijnlijk een kansloze missie....

Ook een klacht indienen over Dixons ?