Klacht Dixons : Wil van contract tv af, dus niet aan het einde kopen of automatisch met een jaar verlengen.

sad Niet opgelost
Gebruiker1608719073

Wil mijn contract huur tv niet verlengen. Contract loopt af op 27-02-2021. Dus maand van tevoren moet je hem beëindigen.
Mail gestuurd dat ik hem niet wil verlengen en krijg een bevestiging dat ik binnen een werkdag bericht krijgt. Gebeld en nu willen ze dat ik hem koopt maar wil gewoon dat ze hem op komen halen ,einde contract. Ze zeggen dat ze bericht hebben gestuurd maar geen bericht ontvangen. Staan hier in huis 4 computers met verschillende e-mail programma's maar geen bericht,ook niet in de spambox. k heb nog nooit een bericht van andere bedriven enz. niet ontvangen, eerder teveel. Dus als dit zo door blijft modderen zit ik automatisch na 27-01-2221 nog een jaar aan een tv vast wat ik niet wenst, mooie tactiek.

Heb nog een e-mail gestuurd en gevraagd of ze hem naar mijn gmail adres willen sturen maar geen bericht...

Dat ik een e-mail ontvangt met een bevestiging dat ze de tv einde contract op komen halen. Dit kan op 1 van de 3 e-mail adressen die ik door heb gegeven. Of alle 3 inclusief van mijn vrouw die ik door heb gegeven.
Er is 29-12-2020 nogmaals gebeld naar Dixons en gevraagd om een bevestiging. Meneer achter de telefoon zegt dat er 22-12-2020 een e-mail is verstuurd. Nogmaals gevraagd om de e-mail te versturen naar een ander e-mail adres, namelijk het Gmail adres van mijn vrouw. Ook die is niet aangekomen. Probleem met e-mails zit dus daar. Alleen bestellingen worden beantwoord... Nu moeten wij 2 weken van te voren bellen voor een afspraak voor het ophalen van de tv, daar moeten wij het mee doen.
sad

Wij vinden dat Dixons hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Dixons ?