Opgelost door Doetsreizen.nl: Geen reactie op vragen, wel betalingsherinneringen

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 451107
Gebruiker
MBVB
Datum
1 reactie

Details

Klacht

We hebben voor 4 juli een rondreis geboekt naar de VS. Ondanks code oranje, de mededelingen tijdens de persconferentie en het annuleren van de vlucht door KLM vindt Doetsreizen nog steeds dat de reis volledig betaald dient te worden, omdat die nog steeds door zou gaan. Onze vragen over de annulering worden niet beantwoord, maar herinneringen om te betalen krijgen we wel. Nu al omboeken naar volgend jaar lukt ons door omstandigheden nog niet, maar op ons aanbod voor een voucher voor de aanbetaling en een latere omboeking naar volgend jaar wordt niet gereageerd (wel weer een nieuwe betalingsherinnering). Om moe en ziek van te worden! Wij dachten dat Doetsreizen stond voor een persoonlijke benadering en klantvriendelijkheid. Daar is sinds de corona-crisis weinig van over gebleven. We hebben gisteren weer een mail gestuurd (telefonisch kwamen we er niet door) om de situatie nogmaals onder de aandacht te brengen. Ik ben benieuwd wat er vandaag volgt ..... hopelijk geen nieuwe betalingsherinnering.

Gewenste oplossing

De oplossing voor het probleem zou een voucher voor de aanbetaling zijn. Dan boeken we over een paar maanden gewoon onze rondreis door de VS voor de volgende zomervakantie. De restantbetaling volgt dan 6 weken voor ons vertrek in 2021.
Geboden oplossing
De reis is uiteraard geannuleerd. We hebben een voucher ontvangen voor het aanbetaalde bedrag.
Status
opgelost
Beoordeling
content

1 reactie

  1. Auteur
    MBVB
    Datum
    We kregen op 11 juni eindelijk een reactie waaruit bleek dat ze de mails hadden gelezen. Onze oplossing wordt geaccepteerd. Vooralsnog geen opvolging hiervan gezien, dus we wachten nog even af.....

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Doetsreizen.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen