Opgelost door Doetsreizen.nl: Misleid

sad Opgelost
H. vd Berg

Tijden het boekingsgesprek voor een campereis naar Canada werd ons geadviseerd ruim kilometers te reserveren omdat tekortkomen vervelend zou zijn. Zo'n advies van een bedrijf dat zich presenteert als Canada-Amerika-specialist zou toch betrouwbaar moeten zijn!
Achteraf bleek dat je tekortkomende kilometers simpel bij het verhuurstation af kan rekenen tegen, de valutakoers in acht genomen, vrijwel dezelfde prijs.
Wij hebben 3500 km gereserveerd hetgeen volgens de verkoper uitstekend was. Bij het inleveren van de camper bleek dat we 2056 km hebben afgelegd ca 40 % minder.
Gevraagd naar een refund verwees de verhuurder ons naar de operator Jan Doets die zou dat regelen! Echter Jan Doets weigert met een verwijzing naar de algemene voorwaarden.
Wij voelen ons misleid omdat de zaken tevoren niet goed zijn uitgelegd. Waarom zou je immers ruim reserveren met het risico het geld kwijt te zijn als er geen mogelijk financieel voordeel is?

Terugbetaling van de niet gereden kilometers.
Terugbetaling van 1000 km van de 1444 waarom zo zuinig ontgaat mij. Onze reservering zou het gemiddelde voor de reisduur zijn. Oke, maar er is toch geen reden om zoveel te reserveren. Dat had ik graag bij het gesprek gehoord
sad

Jan Doets
    Goedemiddag meneer van den Berg,

Naar aanleiding van uw bericht hebben wij nogmaals uw verzoek beoordeeld.
    Wij willen nogmaals benadrukken dat voor de reisduur die jullie hadden, ons ingeschatte aantal kilometers het gemiddelde is.

Geheel onverplicht zullen wij u 2 pakketten van 500km vergoeden, die u niet gebruikt heeft. Hiervoor ontvangt u per e-mail (waarmee u gecorrespondeerd heeft) een refund-formulier met de waarde hiervan.

We hopen hiermee uw onterechte gevoel van misleiding te hebben weggenomen.

We zien u graag terug voor een volgende reis naar USA of Canada.

Jan Doets America Tours
    Afdeling Client Services

Ook een klacht indienen over Doetsreizen.nl?