Klacht Dolmans: vernieling van planten en plantenbak stelen

Klachtnummer
# 182424
Gebruiker
ontevreden
Datum
0 reacties

Details

De klacht

slecht schoonmaakwerk, nog spinnewebben. planten vernield en poging tot stelen van plant en bak, hij stond al 3 verdiepingen lager. De werkers gaven aan dat er niets in het portaal mocht staan en dat mijn plant en van alle andere gebouwen notitie zou worden gemaakt en weggehaald worden. Mijn planten stonden er ongeveer 5 maanden, van buren al jaren. Verder een grote bek en alles was normaal. Verder gelieg naar Patrimonium (de huurbaas) dat de plant dood was en dat ze geen idee hadden van wie hij was. Op de derde verdieping stond mijn plant, deze heeft 2 woningen, dus was direct duidelijk van wie de plant was. Heb fotos gemaakt, de plant is gewoon vol leven en groen, maar nu vol gebroken stengels en kapotgetrokken / vertrapt / kapotgeduwd. Bedrijf gaf na meerdere telefoontjes en 2 dagen gehoor en zei alleen excuses per telefoon te willen geven, de plant te willen inspecteren en het personeel was er op aangesproken.

De oplossing

Oprechte excuses van personeel in persoon, vergoeding van mijn ongemak en beschadiging plant.
de eindverantwoordelijke die zelf niet betrokken was bij de actie langs laten komen heeft voor mij geen waarde en inspectie van een plant.... Hoe erg kun je zijn?
Had telefonisch al gezegd dat wanneer er luchtig op gereageerd was met humor dat ze wel een bloemetje zouden brengen ik er wel ok mee was, maar dat was te veel moeite om er bij te vertellen, misschien als verrassing maar daar heb ik geen zin of tijd voor. Maar dat station is nu ook gepasseerd.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Dolmans hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Dolmans?