Opgelost door DPD Pakketservice: Duty paid zending uit England blijft in Depot
De klacht
Mijn zending (een paar schoenen) vanuit England (duty paid) ligt nu al een maand in Oirschot met de reden dat het klaarblijkelijk niet wordt vrijgegeven.Deze informatie pas verkregen na verschillende keren een poging te hebben gedaan. Ook de Engelse verzender is al meerdere keren bezig geweest om iets te bereiken, maar zonder enig succes. Mij is verteld dat de verzender contact moet opnemen, maar zoals hierboven al geschreven, komen zij ook geen streep verder.
Er is bij DPD geen enkele coöperatieve houding te vinden in de manier van werken, maar ook niet qua service.
Ik weet niet hoe ik dit verder kan oplossen, want het begint echt vervelend te worden. Ik heb al gezegd dat ik wel wil betalen, als dat de oplossing zou zijn....., maar zelfs dat werkt niet....
De oplossing
Ik wil heel graag het pakket ontvangen dat nu door niet uit te leggen redenen in het depot (Oirschot) blijft liggenUiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.