Klacht Dr Brown shop: Misleidende productbeschrijving

Kamila

Via deze webshop twee glazen flessen (250ml) van Dr Brown besteld, althans in de beschrijving van de webshop stond dat de verpakking twee flessen zou bevatten. Toen er slechts één fles werd geleverd hebben we contact opgenomen met de leverancier. Deze gaf toe dat er inderdaad verkeerde informatie op de website stond en dit inmiddels te hebben aangepast, waarmee voor hem de zaak was afgedaan. We hebben aangegeven het hier niet mee eens te zijn, aangezien we twee flessen hebben besteld en daar dus ook recht op denken te hebben. Het verweer van de verkoper was dat we maar verder moesten zoeken op internet om te zien dat zijn prijs overeenkomt met de gemiddelde prijs van één fles. Wij waren voorheen echter onbekend met de gemiddelde prijs en vonden de prijs op de webshop van de verkoper aannemelijk voor twee stuks, waardoor we meteen een bestelling hebben geplaatst.

Levering conform voorwaarden zoals (voorheen) beschreven op de website van de leverancier.

Wij vinden dat Dr Brown shop hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Dr Brown shop?