Klacht DutchFitnessJunkie.nl: Ali Express dropshipper, slechte kwaliteit en GEEN nette afhandeling consumenten retourrecht

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 463604
Gebruiker
Margreet
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Helaas doet Dutch fitness junkie aan drop shipping. Je kan beter zelf bij Ali Express bestellen, want dan ben je beter beschermd je geld retour te ontvangen indien je niet tevreden bent, dan wanneer je via Dutch Fitness junkie besteld. Ik kocht het hoofd hangmat. Ik heb 2 maanden mogen wachten tot het werd bezorgd. Uiteindelijk werd het in een typische witte plastic enveloppehoes geleverd (dus niet netjes in een doos oid) zonder pakbon. Het hangmat was duidelijk van minder kwaliteit dan de foto op de website van DFJ deed hopen (daar bijv. een stoffen binnenkant, terwijl de mijne goedkoop plastic is). De elastieken rekken veel te ver uit en het ding is gewoon niks waard, het totaal niet wat ze zeggen dat het voor je nek ed zou doen. Er staat op de site bij 100% tevredenheidsgarantie en 30 dagen bedenktermijn. Maar zodra je wilt retourneren, komt er een adder onder het gras en vertelt Esther van Dutch Fitness Junkie je schaamteloos dat het een Hygiene product betreft dat niet retour genomen kan worden. Maar.. ze kan je wel [quote] "onder hoge uitzondering, omdat het helemaal niet mag volgens de algemene voorwaarden" 40% van het aankoopbedrag retourneren.
Afzetters. Schaamteloos.
Ik ben nog in overleg met Esther, ik zal haar de foto's nog sturen en vertrouw nog op een keurige afhandeling.

De oplossing

Mijn aankoopbedrag 100% retourneren.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

DutchFitnessJunkie.nl is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

1 reactie

  1. Auteur
    Margreet
    Datum
    Ik wacht nog op reactie van Dutch Fitness Junkie nu zij de foto's hebben en kunnen zien dat wat ik kreeg, niet overeenkomt met wat zij aanboden.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Margreet
Datum
Uiteindelijke oplossing
Niets meer vernomen van FitnessJunky. https://www.rtlnieuws.nl/economie/life/artikel/5174415/aliexpress-dropshipping-lang-wachten-te-veel-betalen-drystyler
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over DutchFitnessJunkie.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen