Wij vinden dat Dutch Pharma hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Dutch Pharma: Ik ben via een gratis proef pakket ongewenst verbonden aan een jaarcontract en aan betalingen
Ben via een gratis proef pakket misleid en zit vast aan een jaarcontract en er worden bedragen van mijn rekening in gehouden wat ik niet wil. Ik kan er pas onderuit als ik een aantal maanden voor het einde van het jaar opzeg. Ik doe niets met hun produkt. Ik ben hier erg boos over. Mijn geld is niet van hun ik heb daar nooit toestemming voor gegeven. Wel voor de eenmalige afschrijving van het proefpakket. Pas na de zending van het tweede pakket schrok ik en realiseerde ik mij dat ik misleid was las toen pas dat ik binnen 3 weken op had moeten zeggen.Schandelige praktijken. Ik wordt opgelicht.
Ik wil mijn geld terug en zijn krijgen hun pillen terug. Ze zitten nog ongebruikt in gesloten verpakking. Ze mogen mij geen jaar lang via automatisch incasso geld ontnemen.Bedrijf status