Wij vinden dat Ebookers hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Ebookers: Niet vermelden van bijkomende kosten ontbijt
Wij hadden een stedentrip, 4 overnachtingen en vlucht, naar Berlijn geboekt bij Ebookers. Bij het uitchecken in het hotel werden we onaangenaam verrast omdat we het ontbijt moesten bijbetalen. Wij hebben bij het hotel direct geklaagd maar deze verwezen naar de reisorganisatie. Hierop hebben wij onder protest 72 Euro betaald. Op de website van Ebookers werd op geen enkel moment de keuze aangeboden of je enkel logies of logies met ontbijt wenste. Volgens mij is het normaal dat je een overnachting met ontbijt bestelt, tenzij je geen ontbijt wenst. Er werd wel de keuze 'Roken' aangeboden. Volgens mij mag je in heel Europa nergens meer binnen roken! Gebeld met Ebookers die het verweer voerde dat ze niet konden aangeven wat wel en niet geboden werd van elk hotel. Lijkt mij dat iets essentieels als ontbijt, lunch e/of diner wel aangegeven moet worden per hotel. Bij de vlucht stond het wel netjes vermeld dat drank en eten niet inbegrepen waren.Gewenste oplossing
Wij verwachten dat de extra gemaakte kosten a € 72,00 vergoed worden en dat er op de website duidelijk vermeld staat dat het boekingen met of zonder ontbijt zijn.Bedrijf status