Klacht Ebookers: Transfer beloven, niet krijgen. Maanden aan het lijntje gehouden worden omtrent de afhandeling hiervan.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 72237
Gebruiker
GemmaTurkesteen
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Op 07/07 boekten wij een reis naar Mataró via Ebookers. Hierbij zat het hotel (Hotel Atenea Port Mataró), een retourvlucht (Amsterdam-Barcelona) én een transfer van en naar het hotel in.

Na deze boeking volgde een opeenstapeling van klachten:
* Ontbrekende reserveringsbevestiging van het hotel (waarschijnlijk door een fout in het systeem die niet aangaf dat de betaling niet volledig voldaan was)
* Geen informatie over de transfer
* Maar vooral de trage afhandeling

Op basis van deze punten contact opgenomen. Ons werd (na nog twee keer zelf contact op te nemen) gezegd dat het hotel geen transfers meer deed waarop we later via de mail een telefoonnummer ontvingen om dit zelf te doen. Op eigen kosten. Weer teruggebeld. Er was een jongeman opgezet. De ICT zou kijken naar wat wij gezien moesten hebben op de dag van boeken, zodat ze ons geld zouden vergoeden. Dat was op 23/07, sindsdien geen antwoord meer gehad.

Hopend op een passende oplossing.

Gewenste oplossing

We verwachten excuus voor de slecht verlopende communicatie met de klantenservice van Ebookers waarmee wij de indruk hebben gekregen dat er gedacht werd dat we onze schouders er wel over op zouden halen. Verder verlangen we van Ebookers een vergoeding voor onze kosten. Dat bedraagt 2x (heen en terug) €58 euro, dus €116,-. (via www.shuttlehotel.es). Indien mogelijk, is het reserveringsnummer van deze shuttlebussen terug te vinden.
Geboden oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Ebookers hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Ebookers?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen