Opgelost door Editie Enigma: Klacht Editie Enigma onterecht abonnee

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 41020
Gebruiker
jaya
Datum
2 reacties

Details

Klacht

(Geschreven door een vriendin) Onlangs werd ik gebeld of ik dit puzzelblad wilde. nemen. Aangezien ik Engels spreek en Nederlands niet goed versta en niet goed kan lezen heb ik waarschijnlijk onterecht JA gezegd ondanks dat ik wist dat ik aan een abonnement vast zat.

Toen ik het blad ontving heb ik dit bij de post gelegd niet wetende dat dit een tijdschrift van een abonnement was wat ik was aangegaan. Na twee weken heb ik gebeld met Enigma omdat ik een factuur ontving. Dit was zeker niet de bedoeling.

Toen heb ik keer op keer contact gezocht maar er wordt maar gezegd dat ik aan dit abonnement zit en dat ik de rekening moet betalen. En dat na een half jaar het abonnement pas beeindigd kan worden. Ik wil dit abonnement niet en al helemaal niet dit tijdschrift maar er wordt geen rekening gehouden met mijn situatie.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen?

Gewenste oplossing

Ik zou graag willen dat mijn rekening gecrediteerd wordt. Ik heb de twee tijdschriften al teruggestuurd. Desnoods wil ik graag de twee tijdschriften betalen die ik tot nu toe ontvangen hebt. Ik heb geen welkomstgeschenk aangevraagd want die hoef ik niet.
Geboden oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

2 reacties

 1. Auteur
  Editie Enigma
  Datum
  Beste heer, mevrouw,Vervelend om te lezen dat u een abonnement heeft dat u eigenlijk niet wilde hebben. Ik zal het voor u crediteren. Mocht u nog post ontvangen dan kon ik die niet meer tegenhouden.Ik hoop uw probleem hiermee te hebben opgelost,Met vriendelijke groet,
  Klantenservice editie enigma
 2. Auteur
  jaya
  Datum
  Ik ga accoord met dit voorstel! Bedankt

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Editie Enigma?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen