Klacht EgoSmokerPro: Misleidend en niet te bereiken. OPLICHTERS!

Klachtnummer
# 72716
Gebruiker
MMJANS
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Ik heb dit product, met een aanbiedeing, besteld, blijkbaar, ik dacht dat ik de bestelling onderbroken had, maar blijkbaar niet. Vervolgens kreeg ik een pakketje binnen met het product. Verder geen enkele informatie waar ik het aan kon retourneren, en er was niks afgeschreven. Er zat een kaartje bij over gezond roken. Deze organisatie (ikrookgezond.nl, WEL een goed bedrijf) heb ik gemaild, maar het bleek dus niet van hen te komen.
Egosmokerpro vervolgens weten te achterhalen en proberen te mailen (zo'n 8 mailtjes) dat ik het product graag wil hebben maar er wel voor wil betalen (de aanbieding was voor 19,95)
Nu krijg ik bericht van het bedrijf waar zij via factureren dat ik 49 euro moet betalen!!!! Dit was NIET de afspraak. Echter is egosmokerpro NOG STEEDS niet te bereiken en reageren niet.

Wat is dit voor een bedrijf.....ik zeg OPLICHTERS.

De oplossing

19,95 betalen voor het product, want die is in gebruik en is ook verder (tot nu toe) prima

2 reacties

 1. Auteur
  EgoSmokerPro
  Datum
  Geachte mevrouw Jansen, drie weken geleden hebben wij u een bericht toegezonden met daarin vermeld dat wij het totaal bedrag zullen verminderen. Het opstaande bedrag van uw factuur betreft €25.90, (product + verzendkosten). Wij zijn blij te horen dat u met plezier gebruik maakt van de ego-smoker en hopen dan ook dat u dat zal blijven doen. Indien u verdere opmerkingen heeft, kunt u deze richten aan support@egosmokerpro.comEen vriendelijke groet,www.egosmokerpro.com
 2. Auteur
  MMJANS
  Datum
  Dank u voor uw reactie. Ik heb helaas de juiste factuur nog niet mogen ontvangen....Mvg
  Marieke

Ook een klacht indienen over EgoSmokerPro?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen