Klacht Eijerkamp: Plooien en kraken

sad Niet opgelost
BorstelOrka#387

Op 5 april is onze dure stoffen bank geleverd via eijerkampwe keken er naar uit. Na 2 dagen zaten er al mega veel plooien in de bank die je met de hand kon pakken. Gelijk melding van gemaakt en er werd verwezen naar de all in house service. Na 3 weken nog steeds geen reactie. Na 5 dagen kwam er een mega kraak in de bank weer diverse mails gestuurd en gebeld. Maar we worden elke keer afgepoeierd met een mail dat het druk is. Een bank van nog geen 3 weken met nu al zoveel gebreken dat beloofd niks goed. En een schande dat eijerkamp niks van zich laat horen terwijl erin de winkel zoveel verteld word over hun goede service. Dus nog steeds geen reactie en opplossing. Onze oplossing is een nieuwe bank of geld terug. Want dit is een serieus gebrek aan onze bank.

Teneerste na 3 weken uberhaupt een reactie en een nieuwe bank of geld terug.
Moeten met fabrikant overleggen hoe ze dit gaan oplossen. Wordt hopelijk snel vervolgd en opgelost.
sad

Eijerkamp
    Beste heer, mevrouw Siskens,

Ik zie dat er inmiddels contact met u geweest is om de melding te bespreken. Wat vervelend dat het bezoek van all in house zo lang op zich laat wachten. Er is een afspraak met u gemaakt voor onze monteur op 12/05/2023 onze monteur zal de bank dan beoordelen en indien mogelijk direct herstellen.

Ik verwacht u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Indien er nog vragen zijn verneem ik deze graag.

Klantenservice Eijerkamp

Ook een klacht indienen over Eijerkamp?