Klacht Eldohm.nl: Eldohm wijst resuluut alle garantie af

Epson

De connector van mijn e-reader blijkt defect te zijn, vanaf het begin laadde hij al moeilijk op, opgestuurd naar eldohm maar zij zeggen dat dit niet onder de garantie valt, als ik de reacties lees wijzen zij alle garantiereparaties bij voorbaat af

Ik wil dat het bedrijf de e-reader repareert onder garantie dus kosteloos

Eldohm.nl
    Klant heeft de prijsopgave van Eldohm op 02-02-2016 per e-mail geaccepteerd. E-reader wordt gerepareerd.
    Epson
    De winkel (ALDI) gaat mij de onkosten vergoeden, dus wat mij betreft is Eldohm gewoon in gebreke gebleven.
    Epson
    De ALDI heeft keurig netjes het bedrag aan mij overgemaakt, toen ik de e-reader terug kreeg stond er op het afhandelings-formulier dat de reparatie garantie was en tevens het bedrag van € 34,95 reparatiekosten. Ik krijg sterk de indruk dat dit bedrijf van twee walletjes probeert te eten. Het ergste is nog dat ze je gewoon voor het blok zetten qua keuze, je betaald of onderzoekskosten, of reparatiekosten, of je doet afstand van je toestel. Dit is niet alleen arrogant maar uiterst klantonvriende

Ook een klacht indienen over Eldohm.nl?