Opgelost door Elektro Control Nederland: Verkeerde installatie van zonnepanelen

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 609695
Gebruiker
cchakraborty
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Dutch:
Installatie van zonnepanelen ging vanaf dag 1 fout, ik heb het hele bedrag betaald en nu komen ze het niet repareren. Ik verlies elke dag geld en het is bijna 2 maanden en dit is de beste tijd voor het opwekken van zonne-energie. Ik heb ze meerdere keren gebeld, gemaild en een bericht gestuurd, maar ze nemen niet de moeite om me te e-mailen of mijn e-mails te beantwoorden of om het te repareren of om me terug te bellen. Ze hebben het ontwerp van de installatie van zonnepanelen veranderd van wat in het contract stond zonder het mij zelfs maar te vragen. 1 paneel werkt niet vanaf dag 1 en ze geven me een valse belofte om het te komen repareren en komen niet opdagen op de dag van de afspraak.
English:
Solar panel installation was wrong from day 1, I have paid the whole amount and now they are not coming to fix it. I am loosing money everyday and It is almost 2 months and this is best time for solar power generation. I have called, emailed and message them multiple times but they are not bothered to email me or reply me on my emails or to fix it or give me a call back. They have changed the solar panels installation design from what was in the contract without even asking me. 1 panel is not working from day 1 and they give me false promise to come and fix it and does not show up on the day of the appointment.

Gewenste oplossing

Al mijn zonnepanelen zouden volgens het contract moeten werken en ik zou een vergoeding moeten krijgen voor alle dagen dat het zonnepaneel niet heeft gewerkt.
Mijn huidige leverancier rekent mij € 0,47029 per kWh en gemiddeld genereert één zonnepaneel 2 kWh per dag, dus ik verlies 2 X 0,47029 = 0,94 Euro per dag.

Dus ik ga berekenen vanaf de dag van installatie tot de dag dat het wordt vastgesteld en vermenigvuldig 0,94 euro met het aantal dagen als mijn vergoeding.
Geboden oplossing
they came and fix the solar panels
Status
opgelost
Beoordeling
content

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Elektro Control Nederland?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen