Klacht Elektro Intern: Peper dure rekening betaald en probleem niet opgelost. Vervolgens wordt je aan het lijntje gehouden.

Klachtnummer
# 602065
Gebruiker
M.O.@2022
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Het niet goed opleveren van een opdracht aan de meterkast. Aardlek schakelaar was vervangen.
Peper dure rekening moeten betalen op de zondag en het probleem verplaatste zich naar de andere aardlek schakelaar omdat de monteur aan de groepen ging zitten rommelen. Die zaten in zijn ogen niet goed. Nou dat hebben wij geweten !!! De hele keuken groep knalde tot 3 keer er uit maar toen was hij al weg. Gebeld maar niemand gezien. Volgende dag de zelfde problemen. Tot heden niemand gezien. Hoeft ook niet meer te komen.
634,03 euro voor een half uurtje werk en het vervangen van een aardlek schakelaar. Daar moest ook nog eens 175,00 voor betaald worden. Inkoop 51,00 euro incl .BTW op internet en bij gewone bedrijven. Op het moment weet je dat ook niet. Kortom de klant in gebreke achter gelaten en dan nog doodleuk beweren aan collega ?? dat het aan onze keuken apparatuur lag. Ja nog ff....

Gewenste oplossing

Dat de helft van de rekening terug wordt betaald. Zo ga je niet met klanten om.
Dus beter bereikbaar zijn. Gewoon netjes de telefoon opnemen en je aan je woord houden en niet er op gooien als de klant belt met een klacht. En niet gaan beweren als apparaten niet werken dat het aan de apparaten van de klant ligt terwijl het door het toe doen van de werkzaamheden is gebeurd. Dus eerlijk zijn naar de klant toe.
Heb middels een mail aangegeven dat we dit samen netjes op kunnen lossen maar totaal geen reactie. Telefoon wordt er op gegooid. Als ze je bellen alleen maar loze beloftes. Mijn 06 nummer wordt al niet meer opgenomen. Zo ga je niet met klanten om.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Elektro Intern hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Elektro Intern?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen