Wij vinden dat Elektro Intern hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Elektro Intern: Ze liegen over de prijs
Toen ik vanochtend belde, kreeg ik te horen je betaald €35,- en dan krijg je te horen wat het gaat kosten. Als je het niet wil laten uitvoeren, dan betaal je alleen die €35,- en dat is het.De monteur komt en zegt je betaald 29,- voorrijkosten en 125,- diagnose kosten en het eerste half uur. Dat is al 125,- meer dan dat er aan de telefoon verteld werd!
Vervolgens heeft hij alleen wat schroefjes aangedraaid en een groep vervangen. Hij is hier nog geen half uur mee bezig geweest. En dan is de factuur €605,- . Wat een oplichting! Volgens hem betaal je 125,- voor de diagnose en het eerste half uur. Hij heeft met geen woord gerept over ook nog eens een starttarief van 145,- En dan de kosten voor het onderdeel €200,- terwijl je deze voor 35,- bij de bouwmarkt kan halen.
Of te wel de kosten laten jullie elke keer wijzigen. Wat er nu berekend is, is niet besproken. En schandalig duur voor nog geen half uur werk.
Ik wil een terechte factuur voor de uitgevoerde werkzaamheden. Zoals in eerste instantie is besproken. En niet allemaal fictieve kosten erbij verzonnen. 605,- voor een half uur werk is schandalig.Bedrijf status