Wij vinden dat Elektrolux nederland hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Elektrolux nederland: Ik wil een condensdroger en geen warmte pomp droger van elekrolux waar ik geen vertrouwen meer in he
Warmte pomp droger die het niet doet ,na 1jaar klachten gebeld naar de service tel van elektro lux die aangaven het filter goed schoon te maken na elke droog beurt.,droger is nu bijna 5 jaar ,bijna nooit gebruikt en ziet eruit of hij 15 jaar oud is door roest .heb na bezoek monteur mail gedaan naar elektro lux dat ik niet tevreden ben 99 euro lichter en een droger die het niet doet.ja bij temperatuur van 21 graden.Half januari 2018 komt de monteur (was echt al van plan om hem naar de vuilnis te brengen maar ja hij was 800 euro en dat deed mij pijn om zomaar weg te doen) die mij vertelde dat de stofzeef verstopt was en ik deze 1 in de 6 maanden had moeten schoonmaken met azijn .en dat de droger te koud staat de temperatuur waarbij hij het beste resultaat heeft is 22 graden nooit als advies gekregen ook niet in het instruktie boekje ,daar staat dat de temperatuur niet onder de 5 graden mag zijn of boven de 35 graden .
De droger staat in de schuur waar de temperatuur 10 graden is .
Gezegd tegen de monteur als de temperatuur 21 graden moet zijn ik dan ook geen droger hoef te hebben .
Heb na mijn laatste mail gezegd dat ik een klacht indien bij radar.