ELQ Hypotheken N.V. is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.
Klacht ELQ Hypotheken N.V.: 3 jaar terug gescheiden maar nog steeds aan ELQ hypotheken vasthangen
3 jaar terug uit mekaar gegaan.in een huurwoning terecht gekomen en tevens mijn verplichtingen aan ELQ voldoen en mede ook door loonbeslag.deze is januari van dit jaar opgeheven,d.m.v advocaat waar ik al 3 jaar mee bezig ben om dit op een goede manier opgelost te krijgen.Mijn ex heeft het woongenot en ik zit aan een hypotheek vast terwijl ik al 3 jaar niet meer daar woon.Mijn vraag is dus hoe kan ik na 3 jaar afkomen van mijn hoofdelijk aansprakelijkheid bij ELQ hypotheken? er moet toch wel een oplossing zijn? heb ze tot nu toe niet gezien en ik ben er klaar mee,want ik kom niet vooruit in mijn leven en kan niks.MIjn ex betaald in feite zelf maar als hij weigert of niet betaald dan kloppen ze bij mij aan.en toch willen ze mij niet ontslaan ondanks dat mijn ex zelf betaald.Gewenste oplossing
ik hoop dat ik op een of ander manier van mijn hoofdelijk aansprakelijkheid kan af komen na 3 jaar met de juiste oplossing voor beide partijen.Bedrijf status