Klacht Emte: verdacht van diefstal van mijn boodschappen

saskia

Ik was voor de 1e keer in de winkel in Rijen.
Voor mij een onbekende winkel.
Had mn boodschappen afgerekend,ten goedgelovigheid neem ik nooit een kassabon aan vd kassiere. Ik moest nog sigaretten hebben,wat aan een apart loket gekocht kon worden.ik sloot aan in de rij netjes de boodschappen in 2 plastic tasjes vd emte.
Ik zei nog tegen de dame a het de kassa dat dit onbekend was voor me en dat de boodschappen af gerekend waren.
Ik moest nog pinnen in de winkel die vrouw kwam naar me toe en zei me niet te vetrouwen dat ik de boodschappen betaald had.de kassiere zie nonchalant dat ze me niet De aantal ome heen en de vragen van de manager Oa of ik bij mn besluit bleef dat ik betaald had en waarom ik in de t goirle kom...of ik de tasjes had betaald...en waar ik normaal mn boodschappen doe.
Ik zei dat ik daar niet over hoeft te beantwoorden..

Ivm inbreuk privacy ivm de vragen.en de benadering personeel voelde ik me bedreigd en zeker voor schut bij de klanten vd winkel.ik had netjes betaald.
Ik wil zeker een tegoedbon..ik durf eigelijk de winkel niet meer binnen.ik heb advies gegeven dat de kassiere meer op de klant Let. .Wie er bij je staat.scheelt een hoop ellende.
Ik huilde in de auto,voelde me vernederd als eerlijke vrouw.

Wij vinden dat Emte hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Emte?