Klacht Endinet: 7 maanden wachten op gas/water/licht, en nog steeds niets

Klachtnummer
# 262661
Gebruiker
Karin en Maikel
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Ik heb vorig jaar op 24 november 2016 aanvragen bij Endinet BV Eindhoven, gedaan voor 3 gas/water/licht op huisnummer Pastoor van Winkelstraat 55B, 55C en 55E, 5374BH SCHAIJK
.
Tot op heden, heb ik ondanks mijn vele bellen, sms-en, whatsappen en mailen geen aansluiting en geven ze ook geen antwoord op mijn vraag, wanneer het dan wel gaat gebeuren.
Ik ben helemaal radeloos, heb gebeld met consumentenbond en zij verwijzen me naar deze site, om een klacht in te dienen. De fa Heijmans is de uitvoerende partij in deze zaak, maar neemt niet eens de moeite om mijn mails te beantwoorden. Hoe en waar kan ik terecht dat er serieus gekeken wordt naar mijn aanvraag en dat er dus ook actie komt. Ik ben nu 7 maanden verder en heb ik geen enkel uitzicht op wanneer de werkzaamheden uitgevoerd gaan worden.
Nu praten ze sinds enkele weken al over een hoofdleiding, maar ook dat lijkt met onlogisch, daar er een kantoorpand en woonhuis is gevestigd en er nu dus in plaats van tussenmeters, eigen meters moeten komen. Kortom ik geloof er niets meer van. Maar weet dus niet meer tot wie ik me moet wenden.

De oplossing

Dat de zaken, die ik al betaalt heb, nu eindelijk eens worden afgewerkt en in orde wordt gemaakt, zodat ik niet voor niets al vanaf februari gas/licht betaal, waar ik niets voor geleverd krijg. En ook de andere zaken die ik al betaal, die
niet in orde worden gemaakt.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Endinet hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Endinet?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Meld je klacht bij het bedrijf

  2. Stuur een juridische brief of e-mail

  3. Bel onze juridisch expert

  4. Laat ons voor je bemiddelen