Klacht Eneco: Geen betalingsregeling kunnen treffen en nu dreiging met afsluiting
Ik heb vanwege omstandigheden niet alle facturen kunnen betalen en ik heb netjes gebeld of ik een regeling kan treffen maar de deur wordt letterlijk dichtgesmeten in je gezicht. Dat is niet mogelijk en je moet het maar uitzoeken. Eneco heeft de overeenkomst nu eenzijdig verbroken en stedin dreigt met afsluiting. Ik heb eneco gebeld ik heb aangegeven dat ik de achterstand van 210 euro meteen kan betalen nu maar ik heb geen geld om nog een waarborg te betalen. Ik heb gesmeekt om een coulanceregeling en om die waarborg te laten zitten en me weer in te schrijven als klant maat weer wordt de deur in je gezicht gesmeten. Ik had een hoge pet op van eneco voordat ik klant werd maar dat jullie zo omgaan met mensen als ze in moeilijkheden zitten dat had ik niet verwacht!Ik smeek u om mij te helpen en coulance te zijn, want ik kan geen waarborg betalen en ik moet me weer met spoed aanmelden bij een leverancier. Ik beloof u d at ik voortaan mijn facturen netjes betaal. Help mij aub.
De achterstand betalen en voor de kosten van de eindafrekening een regeling treffen. De meting klopt niet want stedin gaf al aan dat de meter niet de juiste standen doorgeeft dus er klopt zoiezo niks van die 1047 kubbeke meter die in rekening is gebracht voor gas dat kan stedin daarna bekijken en onderzoeken maar ik moet met spoed weer als klanten worden aangemeld. Ik zit met mijn handen in het haar en ik smeek u om mij te helpenDe Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing: