Opgelost door Eneco: Misleiding bij colportage in Vledder (Dr)

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 46553
Gebruiker
Vledder
Datum
5 reacties

Details

De klacht

Vrijdag 10-1-2014 rond 16.00 uur bezoek gekregen van colporteur met Eneco-jas aan. Mijn vraag of hij van Eneco was, werd niet bevestigend beantwoord. Hij weigerde zich te legitimeren. Leek me geen zuivere koffie. Heb hem gevraagd ons huis te verlaten, wat hij ook deed. Komt u dit bekend voor?
We zijn in het gesprek dus niet zover gekomen, dat hij wel het energiebedrijf noemde, dat hij wel vertegenwoordigde, maar in zijn krabbels werd wel gerept over Enexis.


De oplossing

Indien mogelijk gaarne duidelijkheid van u, of er inderdaad op dat tijdstip mensen van een energiebedrijf bezig waren met dergelijke misleidende huis-aan-huis- acties.

5 reacties

 1. Auteur
  Eneco
  Datum
  Geachte heer Lageman,Bedankt voor uw bericht. Dit klinkt inderdaad niet als zuivere koffie. Een medewerker van Eneco zal zich te allen tijde moeten kunnen legitimeren. Ik ga uiteraard proberen te achterhalen of er rond dat tijdstip colporteurs in uw postcodegebied rondliepen. Enexis is overigens uw netbeheerder, dat staat geheel los van Eneco. Wel mijn complimenten dat u zo alert bent geweest en dit kenbaar maakt.Met vriendelijke groet,Martijn, Eneco
 2. Auteur
  Vledder
  Datum
  Het was ons bekend dat Eneco en Enexis geheel los van elkaar staan. Ik vond het juist daarom vreemd de naam Enexis aan te treffen in zijn krabbels.
 3. Auteur
  Eneco
  Datum
  Geachte heer,Zoals beloofd zou ik er nog even op terugkomen. Ik heb navraag gedaan en op 10 januari zijn er inderdaad colporteurs in Vledder aan het werk geweest, alleen niet op uw postcode 8381DD.Met vriendelijke groet,Martijn, Eneco
 4. Auteur
  Vledder
  Datum
  Eneco heeft direct alles gedaan, wat volgens mij in haar vermogen lag. Men heeft o.m. intern nagetrokken of er op dat tijdstip Eneco colportage in Vledder heeft plaatsgevonden. Dit bleek zo te zijn, zij het elders in het dorp Vledder.
 5. Auteur
  Vledder
  Datum
  zie boven

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Vledder
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy