Klacht Eneco: Te hoge restwaarde voor overname huurboiler

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 340557
Gebruiker
Lenie Hartzema
Datum
1 reactie

Details

De klacht

In de algemene voorwaarden van Eneco staat dit t.a.v. verhuur apparaten:

[Art 2.5] Huurder kan op eigen verzoek de installatie van verhuurder overnemen tegen de dan te bepalen reële waarde van de installatie in het economisch verkeer, verhuurder zal huurder dan daartoe een offerte toesturen.

De offerte die ik van Eneco ontving is €100 voor een 30L boiler van 17 jaar oud. Ik ben het niet eens met dit bedrag, omdat een dergelijke oude boiler echt geen €100 meer waard is.

De oplossing

Ik zou graag zien dat de offerte wordt aangepast naar €0 voor het overnemen(!) van de boiler in eigendom. Ik ben bereid de €15 verwerkingskosten te betalen.

Dit is de derde klacht die ik open omdat Eneco maar blijft spreken over het laten demonteren en ophalen van de boiler, maar dat vraag ik niet!

1 reactie

 1. Auteur
  Eneco
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste heer, mevrouw,

  Ik betreur het om te lezen dat u ons antwoord niet wilt aanvaarden, wij wijken namelijk niet van de kosten af. Ik verwijs u graag nogmaals door naar mijn eerdere antwoord. U kunt hierover ook contact opnemen met onze afdeling Eneco Installatiebedrijven op 088 - 8 955 000 (gebruikelijke belkosten).

  https://www.klachtenkompas.nl/bedrijf/eneco/klachten/€100-restwaarde-voor-een-17-jaar-oude-boiler-van-30l%3F-afzetterij!/details?complaintId=5cd9ee28-8df2-4ec8-91a4-1c450fadf814

  Vriendelijke groet,

  Denise
  Eneco Webcare

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Lenie Hartzema
Datum
Uiteindelijke oplossing
Er komt wel snel antwoord, maar helaas geen oplossing! Eneco blijft maar herhalen dat er €100 kosten zijn voor het demonteren van de huurboiler, terwijl ik het heb over de €100 restwaarde voor het overnemen van de boiler. Men leest de klacht niet goed. Zo komen we dus niet verder...
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over Eneco?