Wij vinden dat Energie Transparant hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Energie Transparant: Kwalijke wervingspraktijken van de bekende energieleveanciers ?
Ik heb kennis mogen nemen van de eerder door andere organisaties ingebrachte klachten. Gisteren kreeg ik ook zelf Energie Transparant aan de telefoon. Het bedrijf zegt te zijn gevestigd in Den Bosch, doch dat blijkt een fake-adres te zijn !Men gaf aan onder meer als tussenpersoon te fungeren voor ENECO en aldus te kunnen handelen. Daar heb ik mijn uitermate negatieve ervaringen over het verloop van de telefonische contacten met Energie Transparant eveneens voorgelegd. Ik heb ENECO gevraagd om nadere gegevens over Energie Transparant zelf omdat men al beschikte over vrij veel privacy-gevoelige informatie over ons bedrijf en mij persoonlijk. Wijs geworden door mijn ervaringen met MSVbelang.nl (zie elders op deze website) ben ik gelukkig niet opnieuw het slachtoffer geworden van het drukken op een knop om nadere informatie te mogen krijgen.
Deze praktijken via een normale klachtenprocedure, in casu via de Consumentenbond, aankaarten. Ook om lang die weg leden van de consumentenbond nadrukkelijk te waarschuwen !- Status