Klacht Energie Transparant: Kwalijke wervingspraktijken van de bekende energieleveanciers ?

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 313545
Gebruiker
H.A.J. Krosse
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Ik heb kennis mogen nemen van de eerder door andere organisaties ingebrachte klachten. Gisteren kreeg ik ook zelf Energie Transparant aan de telefoon. Het bedrijf zegt te zijn gevestigd in Den Bosch, doch dat blijkt een fake-adres te zijn !
Men gaf aan onder meer als tussenpersoon te fungeren voor ENECO en aldus te kunnen handelen. Daar heb ik mijn uitermate negatieve ervaringen over het verloop van de telefonische contacten met Energie Transparant eveneens voorgelegd. Ik heb ENECO gevraagd om nadere gegevens over Energie Transparant zelf omdat men al beschikte over vrij veel privacy-gevoelige informatie over ons bedrijf en mij persoonlijk. Wijs geworden door mijn ervaringen met MSVbelang.nl (zie elders op deze website) ben ik gelukkig niet opnieuw het slachtoffer geworden van het drukken op een knop om nadere informatie te mogen krijgen.

Gewenste oplossing

Deze praktijken via een normale klachtenprocedure, in casu via de Consumentenbond, aankaarten. Ook om lang die weg leden van de consumentenbond nadrukkelijk te waarschuwen !
Geboden oplossing
Ik heb weer een andere (ervaren) medewerkster van Energie Transparant, of eigenlijk het zogeheten Collectief Ondernemers Voor Ondernemers (COVO), aan de telefoon gehad. Ook deze dame wist niet beter dan opnieuw het adres in Den Bosch noemen, dat niet meer bestaat. COVO heeft geen eigen adres. We worden lastig gevallen door fake-organisaties en als je niet oppast zit je door het drukken op een knop vast aan een contract met een tussenpersoon ? die voortaan je energie ergens gaat onderbrengen, bijvoorbeeld bij ENECO ! Het is maar dat u (en de Consumentenbond) het weet !
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Energie Transparant hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over Energie Transparant?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen