Klacht Energiedirect.nl: niet functionerend factureringssysteem

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 345850
Gebruiker
P.A. Kampstra
Datum
6 reacties

Details

De klacht

Het lukt Energiedirect al jaren niet om een maandelijkse factuur te sturen voor mijn termijnbedrag (ik betaal niet automatisch) tbv energielevering. Zij doen dit per mail doen, via een persoonlijke inlog-omgeving. Echter, als ik dat doe, krijg ik niets te zien. Men gelooft mij dan niet. Al eerder hierover klacht ingediend, dan wordt er handmatig een email verzonden met een factuur (die dus wel bestaat). Als die persoon er niet meer werkt of met vakantie gaat gebeurt er weer niets. Wederom diverse malen gebeld en het standaard antwoord is dat het aan mijn pc ligt, terwijl het ook niet werkt op telefoon, tablet of werkpc... Hoe moeilijk kan het zijn? Blijkbaar zit er een fout in hun systeem, die nog altijd niet is opgelost...

De oplossing

Ik zou het erg fijn vinden als ze deze "bug" oplossen zodat mijn facturen wel zichtbaar zijn en ik deze kan downloaden (tbv de maandbetalingen).

6 reacties

 1. Auteur
  Energiedirect.nl
  Datum
  Beste heer Kampstra,

  Bedankt voor uw bericht, ik geef u graag meer informatie. U heeft een particuliere account en betaalt handmatig, u hoort een notificatie te krijgen waarmee u via een iDeallink de factuur kunt betalen. Ontvangt u deze maandelijkse notificatie wel per e-mail?

  Ik kijk graag voor u na of uw persoonlijke omgeving op de website goed werkt, kunt u mij daarom een screenshot sturen van het financiële gedeelte via webcare@energiedirect.nl? Tevens ontvang ik graag op welk medium u de website bekijkt en van welke internetbrowser u gebruik maakt.

  Ik hoor het graag, vriendelijke groet
  Melanie
  Webcare energiedirect.nl
 2. Auteur
  Energiedirect.nl
  Datum
  Zoals afgesproken geven we je uiterlijk 8 februari a.s. een update :)
  Alvast super bedankt voor je geduld!

  Met vriendelijke groet,
  Tessa
 3. Auteur
  P.A. Kampstra
  Datum
  Ik reageer omdat de klacht anders vervalt, aangezien het nog geen 8 februari si, heeft Energiedirect nog niet gereageerd met een oplossing... Die komt of niet... Wordt vervolgd!
 4. Auteur
  Energiedirect.nl
  Datum
  Beste heer Kampstra,

  Via deze weg wil ik u aangeven dat wij uw situatie niet vergeten zijn. De vraag ligt momenteel bij onze financiële afdeling, helaas heb ik nog geen update of oplossing mogen ontvangen.

  Zodra wij meer weten, informeren wij u uiteraard.

  Met vriendelijke groet,
  Ron
 5. Auteur
  Energiedirect.nl
  Datum
  Excuses dat het langer duurt dan verwacht meneer Kampstra. We komen er z.s.m. bij u op terug.

  Met vriendelijke groet,
  Tessa
 6. Auteur
  Energiedirect.nl
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer Kampstra,

  Het is (op dit moment) helaas niet mogelijk om de desbetreffende facturen beschikbaar te stellen op MijnEnergiedirect. Daarom stel ik voor dat ik, hoogstpersoonlijk, elke maand de facturen per mail op stuur. Ik heb, voor de zekerheid, de 4 recente facturen per mail gestuurd. Tevens hebben wij jouw naam opgeslagen zodat er, per definitie, iemand de factuur zal opsturen.

  Als je nog vragen hebt, neem dan rechtstreeks contact met ons op. Ik help je graag

  Groet, Webcare Energiedirect

Uiteindelijke oplossing

Auteur
P.A. Kampstra
Datum
Uiteindelijke oplossing
Oplossing is dat ze mij de rekeningen per mail sturen, dit doen ze al drie jaar. Op zich prima maar waarom lukt het niet om de facturen in onze persoonlijke omgebing neer te zetten. Blijkbaar zit er een fout in hun systeem, die ze bij ons niet op kunnen lossen. Wellicht lost een ander klantnummer het probleem op?
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Energiedirect.nl?