Klacht Enexis B.V.: Medewerkers van Enexis en Nuon nemen de onderzoeken van de hogeschool Amsterdam en universiteit Twen

Klachtnummer
# 276298
Gebruiker
Brutus77
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Medewerkers van Enexis en Nuon nemen de onderzoeken van de hogeschool Amsterdam en universiteit Twente niet serieus (er zouden enkel afwijkingen zijn in extreme situaties) Echter ze gebruiken wel de lijst met verdachte meters om te kijken in welke mate klachten serieus moeten worden genomen.
Zo kreeg ik een email van mevrouw Schrik van Enexis met een lijst met verdachte slimme meters. Uit de uitzending van gisteren van Tros Radar bleek ook een Kaiwa meter echter niet betrouwbaar. Daarnaast enorm veel klachten van mensen met een meter die niet op de lijst voorkomen. Volgens Enexis blijkt dan vervolgens uit het ijken dat er niks aan de hand is. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dit ijken echter niet betrouwbaar voor de huidige techniek in slimme meters.

De oplossing

Een oplossing.

1 reactie

 1. Auteur
  Enexis B.V.
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Goedemorgen,

  U hebt meerdere klachten aangemaakt via klachtenkompas.nl. Via melding 276287 mag u van mij een inhoudelijke reactie verwachten.

  Stephanie
  Webcare Enexis

Ook een klacht indienen over Enexis B.V.?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen