Opgelost door Ennatuurlijk: Slimme meter geeft ineens een hele hoge stand terwijl ik niet eens de verwarming heb aangehad

happy Opgelost
Carindonders

Ik heb een slimme meter gekregen. Ga ineens veel meer betalen terwijl ik de verwarming niet heb aangehad. Ben alleen en gebruik een warmtedeken en houtkachel. Vlgs de meterstand van de slimme meter heb ik ineens veel meer gebruikt. Dit is gewoon onmogelijk. Ik douche koud, heb geen vaatwasser, gebruik de droger niet. Er klopt echt niets van

Dat ze me helpen en wil die slimme meter niet meer, zodat ik het zelf kan bijhouden
Zeer netjes van ennatuurlijk dat ze zo snel hebben gereageerd. Dank u wel, gr carin
happy

Ennatuurlijk
    Beste mevrouw Donders,

Zojuist hebben we elkaar even telefonisch gesproken. Het was goed om te horen dat u ondertussen al contact had gehad met mijn collega en iets gerust gesteld was. De wijziging in het voorschot heeft nu puur te maken met het btw verschil wat per 1 januari 2023 weer gewijzigd is naar 21%. Op basis van uw verbruik is het voorschot nog steeds zeer netjes.

Mocht u nog andere vragen hebben dan hoor ik het graag en voor nu een prettig weekend!

Groetjes,
    Michelle van Ennatuurlijk

Ook een klacht indienen over Ennatuurlijk?