Klacht Fabriekskorting.nl: Opgelicht

angry Niet opgelost
Ruud789

Artikel nooit geleverd!

Geld terug storten
Gewoon blijven wachten dus of het artikel tóch nog komt. Ze zeggen dat de leveringstermijn vermeld staat in de bevestiging. Niet dus!!! In geen enkel mailtje valt hier iets over te lezen. Volgens de track en trace is het product "op weg" naar een sorteercentrum. Op 22 mei besteld en volgens de track en trace is het pas 3 juni verstuurd. Artikel is 'op voorraad', dus niet. Moet zeker ergens uit Azie komen. Er zit dus niets anders op dan lijdzaam af te wachten of je verlies nemen. Dus toch opgelicht?
angry

Fabriekskorting.nl
    Beste Joke Poortman,

Bedankt voor uw bericht.

De levertijd van het product dat u heeft besteld is momenteel 1 tot 10 dagen. Dit staat ook beschreven in de bevestigingsmail.

Wij hebben uw bestelling bekeken, volgens onze informatie is uw pakketje momenteel bij een lokaal verzendbedrijf bij u in de buurt. Wij verwachten dat uw pakketje vandaag of morgen geleverd wordt. U kunt uw pakketje volgen via deze link:

https://postnl.post/details/?barcode=LX678794066NL&postalcode=1829%20XJ&landcode=NL of via Postnl.nl met deze trackingscode: LX678794066NL

Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Ook een klacht indienen over Fabriekskorting.nl?