Klacht Famed: Alleen maar betalen

Klachtnummer
# 121791
Gebruiker
haco
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Famed stuurt rekeningen, aanmaningen, incassobureaus op je dak!
Heb ernstige problemen met podotherapie Derks voor het niet leveren van adequate steunzolen. Twee jaar lang getob alles betaald. Op verzoek van Derks nieuwe zolen gemaakt weer hetzelfde getob na 10 dagen de nieuwe zolen geheel verbouwd. Een week later zolen terug geleverd niet betaald en ook de wijziging niet betaald. Wel een rekening voor een niet gehouden consult. Na meer dan 45 min. wachten ben ik vertrokken. Famed doet niets alleen vertellen dat de podoloog de rek. terecht vindt. Podoloog reageert niet zit met de armen over elkaar in de wetenschap dat Famed wel zal zorgen dat de rek. betaald worden. Leuk systeem je hebt nergens een verhaalrecht. In middels door een orthopedische schoenmaker nieuwe zolen geleverd.
Indien u een zorgverlener hebt die via Famed incasseert en u hebt geen problemen niets aan de hand. Hebt u wel problemen met kwaliteit of rekening heb je geen verhaal.

De oplossing

Er is geen oplossing aangezien ik geen prijs op deze podotherapeut meer stel. Dan ook nog een consult in rekening brengen die niet heeft plaats gevonden. Ze hebben herhaalde malen de kans gekregen om een goed product te leveren. Een ander kan het ook!

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Famed is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Famed?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen