Klacht Fan fan: Broek 'Please' na het wassen allemaal lichte plekken

Mariëlle

Broek van merk Please gekocht bij Fan Fan Veenendaal.
Na de broek 1 keer gedragen te hebben, heb ik de broek volgens wasvoorschrift gewassen, hiervoor had ik een kaartje bij de aankoop erbij gekregen.
Na het wassen was het advies van verkoopster om de kreukeffect van de broek te behouden deze te drogen als soort van prop. Toen ik deze aan wilde doen zag ik dat over de hele broek allemaal lichte plekken.
De verkoopster heeft de broek aangenomen en gaat het voorleggen bij fabrikant van Please. Ik vind dit een vreemde manier van handelen, het is duidelijk zichtbaar wat de klacht is en de verkoopster schuilt zich achter dat zij niet mag oordelen of de klacht gegrond is. Maar ik koop het bij Fan Fan en niet bij de fabrikant. Dat is tussen hen. Ik baal enorm dat ik hem niet heb kunnen dragen voor de gelegenheid waar ik hem heb voor gekocht...en dat ik hem nu eerst moet inleveren en afwachten wat ermee gedaan wordt.

Een nieuwe broek, baal enorm dat ik hem niet heb kunnen dragen voor de gelegenheid waar ik hem heb voor gekocht...en dat ik hem nu eerst moet inleveren en afwachten wat ermee gedaan wordt.

Wij vinden dat Fan fan hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Fan fan?