Opgelost door Fatboy: Hoes Headdemock wordt niet vervangen binnen de garantieperiode van 2 jaar.

content Opgelost
B.P. vd Ven

Ik heb een cover voor mijn Headdemock hangmat van Fatboy. Deze scheurt afgelopen week uit. Mijn hangmat staat in de zomer buiten en is dan voorzien van de cover. Buiten de zomer staat alles binnen. Mijn aanschaf is van juli 2016 en valt dus binnen de garantietermijn van 2 jaar van Fatboy. Gezien het geld dat je bij Fatboy betaald, rekende ik op een goede afhandeling. Jammer! Ik krijg als reactie dat op de site van Fatboy staat dat het beter is om de Headdemock 's avonds niet buiten te laten staan en dat ze me willen compenseren voor het ongemak met een korting van wel 10%! Ik heb gereageerd dat iuk dit wel een heel slecht voorstel vind en dat ik gewoon aanspraak wil kunnen maken op garantie. Hierop heb ik een nieuwe reactie gekregen dat ze dat echt niet kunnen doen; eenmalig willen ze mij wel 20% korting geven. Op een hoes van 59,95€! Ik wil niet weten wat de inkoopkosten zijn. Doet er ook niet toe, ik vind gewoon dat dit onder de garantie moet vallen! Hoe krijg ik dit opgelost!?

Gewoon een nieuwe hoes toegestuurd krijgen met de vriendelijke groeten van Fatboy!
Fatboy heeft alsnog gereageerd met een bevredigende oplossing.
content

Wij vinden dat Fatboy hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Fatboy?