Klacht FBTO: wet vervalsing 2006

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 79983
Gebruiker
herenstel
Datum
10 reacties

Details

De klacht

Door dat de rechter in 2006 ons heeft vrijgesproken waar op 1 januari 2007 overstapte naar een andere zorverzekeringsmaatschappy blijkt dat FBTO niet aan de regels heeft doen houden. Blijkt ook dat FBTO t.n.v. Chris Schonnewille , Vesting Finance ,CVZ en het CJIB in werking heeft gesteld om de verzekering door te laten gaan. Blijkt dat ook 3 Gerechtsdeurwaarders beslag heeft doen plaatsen. Waar de Geschillen-Commissie voor Zorgverzekeringen te Zeist wordt tegen gesproken met leugens van FBTO afdeling Zorg waar ook het CVZ uit Diemen doet beslag legen. Waar zelfs CJIB ook nog beslag doet leggen. Hier wordt aangegeven dat de Rechter niet meer te vertellen heeft waar FBTO zijn wetten zelf doet bepalen.
In 2007 heeft de Nederlandse Regering FBTO een boze brief doen sturen waar FBTO niet aan heeft doen houden maar doen medeplichtig te doen aanstellen van diefstal op de zorgverzekerings wetgeving

De oplossing

Vrijwaring van Zorgverzekering. En kwijtschelding+ over laten stappen naar een nieuwe zorgverzekerings aanbieder

10 reacties

 1. Auteur
  FBTO
  Datum
  Beste herenstel,Uw klacht is bij ons bekend en reeds eerder afgehandeld. Wij wijken niet van ons ingenomen standpunt af. Wij beschouwen deze klacht dus als afgehandeld.Hartelijke groet,
  FBTO Webcare
 2. Auteur
  herenstel
  Datum
  Wij vinden dat u op gronden van de wet zeer brutaal hebben doen handelen en doen mede aan discriminatie waar de rechterofficier ons in vrijheid hebben doen stellen, waar Vesting Finance ons heeft misleid waar zelfs de Regering u ongelijk heeft doen geven. Is dat u de rechtbank nog doet tegen spreken.
 3. Auteur
  herenstel
  Datum
  FBTO,
  Wij beschouwen deze zaak grondig niet te zijn afgehandeld door dat er vele malen leugens van uwe zijde zijn begaan.
  Waar door uw negering op de wet van de bescherming van de persoonsgegevens zijn overtreden en op gronden van artikel 1 boek 1 door onder meer mw. C. Visser en Mw. van der Velden zijn overtreden. Door middel van leugens van hun zijde zijn begaan.
 4. Auteur
  herenstel
  Datum
  U geeft nu aan dat FBTO niet klant gericht is, waar de stijfkoppigheid van uw Friesland goed weet te handeren. U misleid zo nu aan dat uw maatschappy niet na doet denken om elke Gerechtshof tegen te doen spreken door een rechterlijke dossier te vervalsen. Waij hebben het dossier zelfs toen in copy naar het Departament doen sturen waar u nu door uw reactie goed weet aan te geven dat u de Rechtbanken doen vervalsen bij een uitspraak van de Rechterlijke Officier.
 5. Auteur
  herenstel
  Datum
  Wij beschouwen dit als verraad door Vesting Finance t.n.v. R. Ooms.
 6. Auteur
  herenstel
  Datum
  FBTO Webcare, waarom heeft FBTO zoveel klachten lopen door middel van mensen die ontevreden zijn van uw verzekeringen, dan blijkt dat bij u niets te doen kloppen?
  Want dan houdt het toch wel in dat u de Grondwet van 24 Augustus 1815 t/m heden dag doet misleiden.
 7. Auteur
  herenstel
  Datum
  Want wat u niet weet ,weet ik wel . Dat bij elke uitspraak van rechterlijke officier bij www.rechtspraak.nl het dossier en datum wordt vermeld van de uitspraak. Dan blijkt toch dat uw onderkomen de rechterlijke officier zijne uitspraak heeft doen vervalsen!!!!!!!!!!!
 8. Auteur
  herenstel
  Datum
  op gronden van artikel 251 vam de verzekeringsrecht heeft u nooit een rechtzaak doen handelen. Dat betekend dat u een Rechtzaak heeft doen vervalsen door een eigen als rechter te hebben doen plaatsen. Waar morgen de rechtbank wordt ingelicht. FBTO Webcare.
 9. Auteur
  herenstel
  Datum
  Leuk FBTO dat u artikel 7:940 lid 1 en 2 BW heeft doen negeren.
 10. Auteur
  herenstel
  Datum
  Slecht wat FBTO doet op zijn klanten te doen oplichten met vervalste davaardigingen en rechters vervalsen.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
herenstel
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over FBTO?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen