Klacht Fiat nederland: Meerdere keren contact gehad met Fiat over het vewijdereren van naam en adresgegevens na overlijden

Teleurgesteld#

Niet nakomen afspraken ondanks uitdrukkelijke toezeggingen

Na het overlijden van mijn partner in juni 2017 kreeg ik meerdere keren post van Fiat, aanbiedingen ect. Ik heb telefonisch contact gezocht met Fiat met als reactie van de betreffende medewerker dat alles op alles zou worden gezet om de gegevens te verwijderen. Helaas tevergeefs wan een tijdje later viel er wéér een aanbieding op de mat. Wéér telefonisch contact gezocht, wéér beloofde men alle adresgegevens te verwijderen, en toen was het even stil tot ik gister WEER een aanbieding voor autopech ontving. Alle beloftes ten spijt, Fiat ziet geen kans om een naam/adres te verwijderen uit hun bestand..
FIAT NEDERLAND: ENIG IDEE HOE PIJNLIJK DIT IS VOOR MIJ ??? JULLIE MOESTEN JE SCHAMEN !!!!

Wij vinden dat Fiat nederland hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over Fiat nederland?