Klacht Fit-tools.nl : Slechte levering, geen refund en 0 reactie

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 442158
Gebruiker
Linda
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Mijn klacht is dat mijn bestelling deels is binnengekomen en nog verkeerd ook. Ik zou graag in contact willen komen met de verkoper. Mijn kinderen hebben zelf gespaard voor de Magic balls ... echt zó sneu...Mijn bestelling is verkeerd geleverd. Ik heb het terug gestuurd en ben nu alles kwijt.. Ik heb zóveel mails gestuurd om het op te lossen, maar ik hoor helemaal niets. Schandalig echt...

Neem ajb je verantwoordelijlheid.

De oplossing

Ik wil heel graag mijn geld terug gestort hebben. Ik heb 2 vd 3 ballen nooit ontvangen. Die ik wel heb ontvangen was al kapot voor er water in kon. Mijn sandalen heb ik netjes geretourneerd. Geef me ajb mn geld terug.

2 reacties

 1. Auteur
  Linda
  Datum
  Al bijna een week nadat ik deze klacht heb ingediend, heb ik nog altijd geen reactie ontvangen. Jammer dat [naam verwijderd door moderator] zo'n maling aan zijn klanten heeft... Ik hoop nog altijd mijn geld terug gestort te krijgen....
 2. Auteur
  Linda
  Datum
  Ik had ook niet anders verwacht... hoopte dat hij hierop zou reageren, maar helaas... Wat een [woord verwijderd door moderator]... mijn doel is zoveel mogelijk mensen waarschuwen... en aangeven bij de politie.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Linda
Datum
Uiteindelijke oplossing
Klacht is niet opgelost en afgehandeld..verre van dat.. fit tools heeft niet eens de moeite genomen om te reageren. Wat voor bedrijf ben je dan? Niet klantvriendelijk, niet betrouwbaar en aangezien mn spullen er nog niet, gewoon een oplichter!!
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Fit-tools.nl ?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen