Opgelost door Fit-xl.nl: Graag reactie op mijn emails

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 442248
Gebruiker
Rita76!
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Hallo,

Ik kan geen contact krijgen met fit xl.
Ook andere mensen die lid zijn wordt niet op gereageerd sinds dat ze met de corona dicht zijn. Ik probeer om mijn lidmaatschap stop te zetten ivm dat ik geen baan meer heb en mijn lidmaatschap probeer op te zeggen. Mijn contract loopt december af. Of wel een compensatie voor het niet sporten hoor ik ook niks van. Prima ik wil best betalen maar niet het volledige bedrag.
En zo zijn er meer mensen die die er zo over denken die niet het volledige bedrag wil betalen. Ik vind dat ze iets moeten doen om iedereen tegenmoet te komen ondanks te corona.

De oplossing

Tegenmoet koming

1 reactie

 1. Auteur
  Fit-xl.nl
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Beste R. Bish,

  Bedankt voor je bericht. Wij kunnen ons niet vinden in je melding dat je geen contact met ons kunt krijgen. Sinds de verplichte sluiting zijn wij 7 dagen per week per e-mail bereikbaar. Dit wordt ook op onze website en social media kanalen gecommuniceerd.

  Op 1-4-2020 én 6-5-2020 hebben wij van u een email ontvangen en deze is netjes op 2-4-2020, 13-5-2020 én nogmaals op 18-5-2020 beantwoord. Vanwege de drukte door de corona crisis duurt het helaas wat langer dan verwacht voordat u een antwoord krijgt. Dit wordt ook medegedeeld in het automatische antwoord op uw email, die u direct na verzending heeft ontvangen.

  Op onze website staat alle informatie m.b.t. de corona crisis vermeld: www.fit-xl.nl/coronacrisis. Deze link wordt ook medegedeeld in het automatische antwoord op uw email. Hier staan ook onze compensatiemogelijkheden vermeld.

  Wij vragen begrip voor de noodgedwongen sluiting, maar ook voor de grote financiële gevolgen die de sluiting voor onze club heeft. Iedere sportschool geeft binnen haar eigen mogelijkheden invulling aan wat ze als compensatie aan hun leden kunnen aanbieden.

  Team Fit XL

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Rita76!
Datum
Uiteindelijke oplossing
Contract opgezegd
Status
opgelost
Beoordeling
content

Ook een klacht indienen over Fit-xl.nl?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen